PROBONO DAN DETEKTIVSKE DEJAVNOSTI

Leto je naokoli in ponovno se bliža 21. oktober, katerega že peto leto zapored obeležujemo kot Probono dan detektivske dejavnosti.

Na ta dan je leta 1994 potekala ustanovna skupščina, na kateri je bila ustanovljena Detektivska zbornica Republike Slovenije. Sprejet je bil statut, znak in izvoljeno je bilo prvo vodstvo. Iz tega razloga so člani Upravnega odbora DeZRS sprejeli sklep, da se 21. oktober vsako leto obeleži kot Probono dan detektivske dejavnosti.

Tako bodo tudi letos detektivi v petek, 21. 10. 2022, predstavili svoje delo in delili krajše brezplačne nasvete po predhodni najavi strank. V akciji bo sodelovalo 14 prijavljenih detektivov, ki so uspeli prilagoditi svoje obveznosti in vam bodo z veseljem nudili pomoč pri vaših vprašanjih. Seznam detektivov najdete na tej povezavi – kliknite tu (PDF).

Predsednik Detektivske zbornice Republike Slovenije dr. Miha Dvojmoč bo prisoten v prostorih zbornice na naslovu Stegne 21, 1000 Ljubljana in na voljo za pogovor ali krajši nasvet med 9.00 in 13.00 uro.

Vljudno vabljeni!

Comments are closed.