Vabilo - PROBONO dan detektivske dejavnosti

Vabilo – PROBONO dan detektivske dejavnosti

Leto je naokoli in ponovno se bliža 21. oktober, katerega že četrto leto zapored obeležujemo kot Probono dan detektivske dejavnosti.

Na ta dan je leta 1994 potekala ustanovna skupščina, na kateri je bila ustanovljena Detektivska zbornica Republike Slovenije. Sprejet je bil statut, znak in izvoljeno je bilo prvo vodstvo. Iz tega razloga so člani Upravnega odbora DeZRS sprejeli sklep, da se 21. oktober vsako leto obeleži kot Probono dan detektivske dejavnosti.

Tako bodo letos detektivi v četrtek, 21. 10. 2021, predstavili svoje delo in delili krajše brezplačne nasvete po predhodni najavi strank. V akciji bo sodelovalo 7 prijavljenih detektivov, ki so uspeli prilagoditi svoje obveznosti in vam bodo z veseljem nudili pomoč pri vaših vprašanjih. Seznam detektivov najdete v priponki.

Predsednik Detektivske zbornice Republike Slovenije dr. Miha Dvojmoč in podpredsednik zbornice Žiga Primc bosta prisotna v prostorih zbornice na naslovu Stegne 21, 1000 Ljubljana in na voljo za pogovor ali krajši nasvet med 9.00 in 13.00 uro.

Vljudno vabljeni!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja